HOME TRAFFICSHOP ONZE PRODUCTEN PROJECTEN CONTACT DOWNLOADS

 

Op deze pagina treft u een kleine greep aan van voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.
Bent u na het zien van deze voorbeelden ook enthousiast en wilt u uw voertuig ook voorzien van signalering neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

© Alle foto’s zijn eigendom van Traffic Safety Equipment en mogen op geen enkele wijze worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen,
aangepast of op andere wijze worden gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
Copyright © Traffic Safety Equipment.

Geleverd en gemonteerd op deze Mercedes Benz Sprinter een 1370mm ECCO Vantage dakset in combinatie met 2 ECCO gril flitsers.
Pouw Banden Utrecht / Nieuwegein.
     
2x signalering geleverd en opgebouwd op deze Kia Niro's tbv de handhaving. Wederom onze Traffic Safety Equipment Handhaving Custom dakset compleet met extra werk- en alley lampen met daarbij zowel voor als achter ook een full matrix tekstbord.
Gemeente Bodegraven Reeuwijk.
     
Tbv de handhaving geleverd en gemonteerd op deze 2 Renaults een Traffic Safety Equipment Handhaving Custom dakset. Naast de amber hoek flitsers is deze dakset voorzien van zijverlichting (alley's) en een matrix pijlbord aan de achterzijde.
Gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland.
     
Beplakt en beletterd deze Renault Twingo welke ingezet wordt voor inspectie en calamiteiten diensten. Voor extra zichtbaarheid zowel voor als achter gemonteerd een set ECCO led flitsers.
WHA Dienstverlening. Bodegraven.
     
Naar klantenwens geleverd en gemonteerd rondom amber signalering op deze Volkswagen Transporter.
Veiligheid in de praktijk. Gouda.
     
Geleverd en gemonteerd op deze electrische Nissan 4x Ecco hoekflitser type ED5100. Deze veelzijdig toepasbare flitsers zijn perfect geschikt voor montage onder bijvoorbeeld een imperiaal. Tevens laadruimte voorzien van extra led binnenverlichting.
Gemeente Bodegraven.
     
Renault Trafic door TSE voorzien van een Ecco 13 serie 1250mm dakset.
Stichting Pup in Nood te Amsterdam.
 
Renault Master door TSE voorzien van een Ecco 12+ Vantage 1220mm dakset met daarbij in de gril en achterbumper Ecco gril flitsers. Ter verlichting laadbak zijn er 2 led werklampen gemonteerd evenals de reflecterende chevron pijlen aan beide zijde van het voertuig.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
Geleverd en gemonteerd op deze VW Caddy een Ecco Vantage 12+ 760mm dakset. I.v.m. de extra geplaatste accessoires zoals o.a. een mobilofoon, koelbox, stroompunten enz. een 2e accu ingebouwd. Aangestuurd door een SWX380 dashboard bediensysteem.
Paul de Koker Kraanverhuur te Hoofddorp.
 
Belettering uitgevoerd op deze Fiat Ducato.
Sparktech te Bodegraven.
 
Geleverd en opgebouwd een Opel Ampera met onze TSE special full options BOA dakset. Naast de amber signalering is deze dakset voorzien van full matrix led borden zowel voor als achter, 2x werklamp naar voren gericht en 2x inspectie licht (alley) aan beide zijde. Aangestuurd door onze SWX830 welke aangepast voor deze dakset.
BOA / Handhaving Gemeente Nieuwkoop.
 
Geleverd en opgebouwd een Ecco 12+ Vantage 910mm dakset. Ter ondersteuning in de achterbumper een set Ecco ED3607 flitslampen.
Gemeente Bodegraven.
 
Voertuig bestemd voor o.a. het plaatsen van verkeersborden en afzetmateriaal is door TSE voorzien van een Ecco 12+ Vantage 1220mm dakset met daarbij in de gril en achterbumper Ecco gril flitsers. Ter verlichting laadbak zijn er tevens ook 2 led werklampen gemonteerd.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 

I.s.m. Renault Kempenaar leverde en installeerde Traffic Safety Equipment alle signalering voor deze 100% elektrische Renault Kango. Geheel bestaande uit een Vantage dakset, ultra platte gril flitsers verzonken in de voorbumper en achter de achterruit eveneens een set flitsers. Als extra optie en naar klantenwens is de dakset aan de achterzijde voorzien van richting aanwijzers.
Afdeling Toezicht Gemeente Bodegraven.

 

Geleverd en opgebouwd 2x Renault ZOE met onze TSE special full options BOA dakset. Naast de amber signalering is deze dakset voorzien van full matrix led borden zowel voor als achter, 2x werklamp naar voren gericht en 2x inspectie licht (alley) aan beide zijde. Aangestuurd door onze SWX830 welke aangepast voor deze dakset.
BOA / Handhaving Gemeente Ermelo.

 

Traffic Safety Equipment leverde en installeerde op deze Daf CF trekker oplegger combinatie de benodigde signalering. O.a. twee 500 serie daklampen, ultra platte klasse-2 grille flitsers en op de achterzijde trailer een set robuuste 3812 series led flitsers. Tevens een set Jumbo luchthoorns, verstralers en een 27mc set.
Spruijt Techniek.

 

Service voertuig tbv banden wissel en reparatie uitgerust met een 137cm. Vantage dakset. In de bumper een set ECCO grille flitsers.
Pouw Banden.

 

Extra geplaatst een full matrix tekstbord achter de achterruit. Aan de voorzijde was deze reeds al aanwezig in de vorm van een zonneklep bord en wegens het ontbreken van een dakset is dit een prima oplossing.
BOA / Handhaving Gemeente Leiderdorp.

 

Geplaatst op deze Volkswagen Transporter een 140cm. Axios modulaire dakset met extra werklampen naar achter gericht. Voor de grille hebben we gekozen voor ultra platte flitsers welke mooi verdekt geplaatst zijn. Verder diverse uitrusting stukken geplaats zoals o.a. een 27mc set, extra 12volt stroompunt, Streamlight handlamp, verkeerskegels en verkeersregelaars kledingVerburg Services.

 

Op deze Renault Master t.b.v. verkeers afzettingen hebben we geplaatst aan de voorzijde een 120 cm. Vantage dakset, gril flitsers en werklampen gericht op de laadbak. In de achterbumper een set ultra platte bumper flitsers. Aangestuurd met onze verlichte symbool schakelaars.
RDJ Verkeersdiensten.

 
In samenwerking met Renault Kempenaar Alphen aan den Rijn signalering geleverd en opgebouwd op deze electrische Renault Zoe t.b.v. handhaving. Door Traffic Safety Equipment voorzien van onze TSE special full options BOA dakset. Geheel aangestuurd door een SW830 schakelcenrale.
BOA / Handhaving Gemeente Nieuwkoop.
 
Opgebouwd deze Citroen Berlingo als zijnde calamiteitenvoertuig bij (verkeers)incidenten. Een Ecco Vantage dakset met daarbij een set ultra platte klasse-2 led gril flitsers. Tevens aangebracht de grijs/gele striping in WHA huisstijl.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
Opgebouwd deze Iveco Daily t.b.v. het plaatsen van verkeersborden en afzetmateriaal. O.a. een dakset, gril flitsers en flitsers achter en voor werken in de nacht een set werklampen voor verlichting van de laadbak.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
Geleverd een 120cm Ecco Axios dakset uitgerust met 2x 360 graden beacons, 2x werklamp naar achter en een traffic advisor. Standaard wordt bij de Axios een can-bus gestuurd dashboard bedienpaneel geleverd met real time uitlezing. Voor in de grille is gekozen voor de compacte button-blast LED set van Premier Hazard.
TBE Paul Bosschieter te Ridderkerk.
 
Oude dakset vervangen voor een Ecco 12 serie Vantage dakset. Deze 137cm breede premium versie is standaard voorzien van 16 led modules welke uiteraard voldoet aan de R65 normering.
Bird Control Rotterdam The Hague Airport.
 
Vervangen werden de oude daksets voor 2 stuks Vision Alert Zirkon daksets. Tevens voorzien van een Federal Signal dashboard flitser en werd de sirene module aangepast naar de Belgische geluidstonen. Als extra optie zijn er twee Vision Alert LED werklampen gemonteerd aan de achterzijde in de dakset voor extra zichtbaarheid bij het in en uitladen van patienten.
Antwerp EMS te Ranst
 
Voor DDM Demontage werd deze Ford Transit voorzien van een Vision Alert Evolution dakset met een breedte van 1530mm.. Als extra optie zijn er twee Vision Alert LED werklampen
type EW2401 in de balk gemonteerd gericht op de laadbak.
DDM Demontage De Meern
 
Traffic Safety Equipment bouwde hem op !! Het eerste voorrangs voertuig in de nieuwe veiligheidskleur groen in Nederland !!
Als verlichting een Intav dual color daklamp samen met de Ecco 3700 serie grille flitsers en een 2 toon normset als sirene.
Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond
 
Geleverd voor deze BE combi t.b.v. mobiele banden service een 152 cm Vantage dakset in combinatie met een set B3 class-2 grille flitsers.
Pouw Banden Utrecht.
(opbouw door van den Hadelkamp auto's Montfoort)
 
Oude defecte flitsers aan voor en achterzijde vervangen voor led lampen. Voorzijde voorzien van class-2 amber en blauwe B3 flitsers gemonteerd in een dual behuizing en op de achterzijde monteerden we de uiterst robuuste amber en blauwe SecuriLED.
Brandweer Rotterdam The Hague Airport.
 
Na een aantal eerdere leveringen mocht Traffic Safety Equipment wederom een grote groep nieuwe vrijwilligers van Stichting Verkeersregelaars Woerden voorzien van een compleet verkeersregelaars kledingpakket. Naast de geleverde kleding tevens diversen toebehoren zoals verkeerskegels, handlampen, autoborden enz.
Stichting Verkeersregelaars Woerden.
 
In nauwe samenwerking met W&G Nederland alle optische en geluidsignalering vervangen en aangepast naar de huidige eisen. I.v.m. geringe doorrij hoogte kazerne gekozen voor een ultra platte dual color, en geheel gevulde, Commander dakset in combinatie met KFS gril flitsers. Blauwe glazen aan achterzijde vervangen voor transparant om zo een Mercura combi toren te kunnen plaatsen. Tevens voertuig uitgerust met een Martin hoorn via voertuig lucht circuit.
Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond kazerne Stellendam.
 
Leveren en montage van diversen signalering i.v.m. restauratie door huidige eigenaar naar originele staat.
(voorheen) Stichting Dierenambulance Utrecht..
Ombouw diversen signalering van blauw naar amber. Tevens montage 3-zone LED grondvlakverlichting aan achter en beide zijkanten .
Stichting Pup in Nood Amsterdam.
Mercedes 513 voorzien van LED flitsers t.b.v. infra spoor en wegennet catering. Type T4 in de gril en tevens type T4 achterzijde boven.
Veenendaal Catering Amersfoort.
 
Geleverd een T.S.E. Multiled dakset t.b.v. deze als Safety Car omgebouwde Mercedes Benz C-350.
Tim Pastoor. (Modball Rally Europe 2014)
 
Geleverd en gemonteerd voor deze hele nette Vito een Vision Alert Evolution dakset t.b.v. transport begeleiding. Dakset uitgerust met 4 rotoren en LED remlicht, achterlicht en richtingaanwijzers. In de gril een set T6 LED flitsers en een LED traffic advisor welke gemonteerd achter de achterruit.
T.T.S. (Tipker Transportservice) Alphen aan den Rijn.
Geleverd t.b.v. beveiligingsdiensten een Hazard 90 serie 550mm dakset. 4 xenon hoek flitsers en met links en rechts halogeen huisnummer verlichting.
Noodnet Beveiliging Bunnik.
WHA Verkeersregelaars
WHA Verkeersregelaars
WHA Verkeersregelaars
2x Ford Connect voorzien van striping & belettering t.b.v. verkeersregelaars werkzaamheden. Achterop een xenon dakset gecombineerd met een set T4 led flitsers in de voorbumper. Tevens oplaad voorziening portofoons gemonteerd met daarbij een extra stroompunt.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
WHA verkeersregelaar
WHA verkeersregelaar
WHA verkeersregelaar
Ford Connect voorzien van striping & belettering t.b.v. verkeersregelaars werkzaamheden. Op dak een xenon dakset gecombineerd met een set mini T6 led flitsers in de voorbumper. Tevens oplaad voorziening portofoons gemonteerd.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
FMPD Highway Patrol
FMPD Highway Patrol
FMPD Highway Patrol
Aangepast en omgebouwd voor deze Nissan 300ZX een Whelen Edge 9000 dakset. Op evenementen wordt de dakset aan passagierszijde voorzien van blauwe lenzen
F.M.P.D. (Fred Meijer Police Department)
 
Dutch American Police Department
Dutch American Police Department
Dutch American Police Department
Whelen Liberty dakset met vele opties geleverd voor deze USA Special Operations Jeep. Op de pushbar en achter de achterruit gemonteerd een set rood / blauwe T6 LED flitsers. En uiteraard niet ontbrekend een dual color LED dashboard flitser.
Stichting D.A.P.D. (Dutch American Police Department)
 
Frits Snel
Frits Snel
Frits Snel
Oude zwaailampen op deze VW T4 vervangen voor 4 stuks Vision Alert 400 serie zwaailampen. Tevens maatwerk een 8x3 LED traffic advisor op dashboard achter de voorruit. Eerder geplaatst een set Whelen 500 serie flitsers gemonteerd in de gril.
Frits Snel Transport Service Middenbeemster.
 
WHA Dienstverlening verkeersregelaar
WHA Dienstverlening verkeersregelaar
WHA Dienstverlening verkeersregelaar
Volkswagen Caddy opgebouwd en voorzien van striping & belettering t.b.v. verkeersregelaars werkzaamheden. Op dak een xenon dakset met daarbij in de gril een set mini T6 led flitsers.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
Flyboard Team
Flyboard Team
Flyboard Team
T.b.v. openingsshow Wereldhavendagen Rotterdam 2012 flyboards voorzien van LED systeem om waterstraal te verlichten voor avondshow.
Flyboard Team Nederland (Stephan Krook)
 
Pouw Banden Utrecht
Pouw Banden Utrech
Pouw Banden Utrech
Volkswagen T5 met achterop gemonteerd een volledig transparante Vision Alert 15 serie LED dakset. Tevens 2x T8 LED flitser in de gril.
Pouw Banden Utrecht B.V.
 
WHA Dienstverlening
WHA Dienstverlening
WHA Dienstverlening
2e Trafic bus voorzien van striping & belettering. Wederom een xenon strobe dakset met daarbij in de bumper een set led flitsers type T6.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
HBS Transportbegeleiding
HBS Transportbegeleiding
HBS Transportbegeleiding
Geleverd een Whelen Liberty dakset met voor een geïntegreerde traffic advisor, 2 Vision Alert LED beacons en LED flitsers op de achterklep.
HBS Transportbegeleiding te Rucphen.
 
Dierenambulance Utrecht e.o.
Dierenambulance Utrecht e.o.
Dierenambulance Utrecht e.o.
Ook bij deze Chevy werden alle blauwe lenzen omgekleurd naar orange van o.a. de Topas dakset, LED flitsers in gril, spiegels en achterzijde.
Dierenambulance Regio Utrecht.
 
Safety Cars
Safety Cars
Safety Cars
Volkswagen Transporter voorzien van een 8 lamps (TA-4 - 8) LED traffic advisor.
Safety Cars te Brunssum
Transport Service Westerhoven
Transport Service Westerhoven
Transport Service Westerhoven
Mercedes Benz Sprinter met 2x T4 LED gril flitser, 4x ECE R65 LED flitslamp op dak met daarbij een 2x 10 lamps LED traffic advisor.
Transport Service Westerhoven
 
Pouw Banden Utrecht Atego
Pouw Banden Utrecht Atego
Pouw Banden Utrecht Atego

Mercedes Benz Atego voorzien van 4x roterende LED lamp op dak, voor en achter 2x T8 flitser en 2 LED werklampen op de achterbumper.
Pouw Banden Utrecht B.V.

 
van het Goor Transport
van het Goor Transport
van het Goor Transport
Ultra platte, 1400mm breed en slechts 39mm hoge, Multiled dakset gemonteerd op deze 700PK sterke Volvo FH16 4x2 trekker.
A. van het Goor Transport te Doornspijk
 
Roggendorf Security Vision Alert Evolution beveiliging
Roggendorf Security Vision Alert Evolution beveiliging
Roggendorf Security Vision Alert Evolution beveiliging
4x VW Caddy voorzien van een 1240mm Vision Alert Evolution security dakset.
Roggendorf Security Ommen
 
Dakset Pouw Banden Utrecht
Dakset Pouw Banden Utrecht
Dakset Pouw Banden Utrecht
Renault Master met een 1540 mm Vision Alert Evolution dakset. 2x xenon strobes met geheel orange lenzen.
Pouw Banden Utrecht B.V.
 
Renault Trafic WHA Dienstverlening strobe dakset
Renault Trafic WHA Dienstverlening strobe dakset
Renault Trafic WHA Dienstverlening strobe dakset
Trafic bus voorzien van striping & belettering. Tevens een 1400mm strobe dakset met daarbij in de bumper een set led flitsers type T6.
WHA Dienstverlening te Bodegraven.
 
Blaze II
Blaze II
Blaze II
2x Vision Alert BlazeII 400mm dakset voorzien van 2x2 halogeen draailampen.
v.d. Toorn Auto's te Voorschoten.
 
de Gans
de Gans
de Gans
Vision Alert Evolution 1370 mm dakset met 4 halogeen draaiers en in de bumper een set led gril flitsers type T4. (filmpje foto2)
De Gans Verhuur te Schoonrewoerd.
 
TBE Tipker
TBE Tipker
TBE Tipker
Nieuw voertuig T.T.S. met een Whelen Edge 9000 dakset, een 8 led traffic master achter de achterruit en led gril flitsers type T6.
T.T.S. (Tipker Transportservice) te Alphen aan den Rijn.
 
NSC Traffic
NSC Traffic
NSC Traffic
Geleverd tbv 4 nieuwe voertuigen een Vision Alert 30 serie dakset met geïntegreerde LED safety director .
NSC Traffic te Hellevoetsluis.
Ten Dolle
Ten Dolle
Ten Dolle
Calamiteitenauto met daarop gemonteerd een Whelen Edge 9000 dakset met als extra voorzien van 2 werklampen.
Mark ten Dolle grondverzet - transport - calamiteitenservice te Doesburg.
Idelenburg
Idelenburg
Idelenburg
Iveco autotransporter met daarop een 1.6 mtr. lange Whelen 9M dakset voorzien van extra halogeen flashers en werklampen.
Idelenburg & van Tol Auto's te Oude Wetering.
Kuysten
Kuysten
Kuysten
V.W. Crafter voorzien van een 90 serie dakset met div. opties en T4 LED flitsers in de gril.
Kuysten - straatwerk - verhuur - grondwerk te Sprang Capelle.
Dierenambulance Utrecht
Dierenambulance Utrecht
Dierenambulance Utrecht
Bij deze Chevy werden alle blauwe lenzen omgekleurd naar orange van o.a. de Advantedge dakset en overige directionele flitsers.
Dierenambulance Regio Utrecht.
TTS
TTS
TTS
Geleverd aan T.T.S. een set gril flitsers type T4. Reeds op het dak een Vision Alert 30 serie dakset met geïntegreerde t.a.
T.T.S. (Tipker Transportservice) te Alphen aan den Rijn.
Rezel Transport en Begeleiding
Rezel Transport en begeleiding
Rezel Transport en Begeleiding

De T5 uitgerust met een Whelen Edge dakset met geïntegreerde 8 lamps traffic advisor.
Rezel Transport & Begeleiding te Heerenveen.

Postma
Postma
Postma

Een Vision Alert Blaze2 mini dakset gemonteerd op het voertuig van InterWheels BV.
InterWheels BV, home of oldtimer trucks te Ens.

Dierenambulance de Ronde Venen
Dierenambulance de Ronde Venen
Dierenambulance de Ronde Venen
Het nieuwe voertuig voor de dierenambulance uitgerust met een Vision Alert Blaze2 mini dakset.
Dierenambulance De ronde Venen Amstelland.
Rally
Rally
Rally
Nissan 350Z met een Vision Alert Blaze2 dakset, Whelen Talon dashboard flitser en een undercover sirene achter de grill.
Sponsoring Conclusion Nyenrode Rally 2008.
Hoek Woerden
Hoek Woerden
Hoek Woerden
137cm Vision Alert Evolution dakset voorzien van 4 halogeen draaiers.
Hoek Containerbedrijf Woerden .
Polman Auto's
Polman Auto's
Polman Auto's

Vision Alert Evolution dakset voorzien van 2 halogeen draaiers met daartussen 2 xenon strobe flitsers.
Polmanautos Arnhem.

Bos brandbeveliging
Bos brandbeveliging
Bos brandbeveliging
Een 130cm Vision Alert 15 serie dakset voorzien van 8 amber LED modules.
Bos Brandbeveiligingen Capelle a/d IJssel .